zaterdag 24 augustus

&

zondag 25 augustus

Kunstmarkt

Ootmarsum


www.kunstinootmarsum.nl

agenda

Kunst van techniek,

techniek van kunst

Kunst en techniek lijken op het eerste gezicht misschien wel gescheiden werelden. Kunst associëren we met esthetiek, met dubbelzinnigheden en met kritische reflectie op de wereld. Techniek heeft juist de naam midden in die wereld te staan, functioneel en eenduidig. Maar staan kunst en techniek
echt wel zo ver van elkaar af?

Van en Veld staat op zaterdag en zondag in ‘Het Gebouw’ in Ootmarsum, waar bezoekers van de kunstmarkt hun vingerafdruk kunnen achterlaten op de ‘King & Queen’s Table’.

Realiseer je (ver)bouwplannen!

Bouw- of verbouwplannen? Vaak zijn er veel vragen omtrent uw verbouwing. Tijdens een bezoek aan de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten krijgt u op allemaal en meer een antwoord! U komt hier in persoonlijk contact met kwaliteitsbedrijven die u inspireren en helpen bij een verbouwing die gepaard gaat met drukke tijden. Specialisten kunnen u informeren over alle mogelijkheden en noviteiten op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten.


Van en Veld geeft hier alle dagen advies over het aangenaam inrichten van een heerlijke leefplek rondom de KunsTafel!

donderdag 10oktober

t/m

zondag 12 oktober

Herfst Fair

Military

Boekelo

www.military-boekelo.nl

vrijdag 18oktober

t/m

zondag 20 oktober

Eigen Huis

Verbouwen en Inrichten

Jaarbeurs Utrecht

www.realiseerjedroomhuis.nl

Tegen het decor van het Military-village is er een boulevard met mode, beauty, wellness en lifestyle. Er zijn shows, presentaties, demonstraties. En niet te vergeten: diverse proeverijen en wine & dine-arrangementen.
Maak kennis met de verschillende exposanten en hun gevarieerde aanbod. Geniet samen met uw partner van een goed glas, culinaire verrassingen en de bijzondere ambiance. Of trakteer uw businesspartner, vrienden, familie of collega’s op de Military Classic Night-Fair. Een evenement met sfeer, warmte en gezelligheid, die u samen niet mag missen.

http://www.lxry.nl

Worlds Leading Luxury Event


Van en Veld staat dit jaar voor de 3e keer op de Masters of LXRY. Vorig jaar was dit het begin van de King & Queen’s Table, waarbij de eerste vingerafdrukken op deze speciale KunsTafel voor het koningshuis geplaatst werden en dit jaar zal het project afgerond worden in de Gallery.

Van en Veld zal hier ook de LXRY-Edition KunsTafel presenteren, heel toepasselijk, met een bijzonder luxe uitstraling door gebruik van parelmoer en Swarovski kristallen....

12december 
t/m
16 december
Masters of LXRY

Amsterdam RAI
www.lxry.nlhttp://www.lxry.nlhttp://www.lxry.nlshapeimage_7_link_0